ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegomatiesy 2 sztukjabłka 2 sztukpomidor 1 sztukmała cebula 1 sztukogórek konserwowy 1 sztukmajonez 1 łyżek stołowychkoperek według uznaniacytryna według uznaniasól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Jabłka umyć, obrać, usunąć gniazda nasienne. Jedno pokroić w drobną kostkę, drugie w centymetrowe krążki. Skropić sokiem z cytryny. Pomidor sparzyć wrzątkiem, zdjąć skórkę. Cebulę i ogórek obrać. Wszystkie składniki pokroić w drobną kostkę. Wymieszać z jabłkiem. Matiesy umyć, osaczyć. Pokroić w drobną kostkę. Połączyć z jabłkiem, pomidorem, cebulą i ogórkiem. Dodać majonez, łyżeczkę drobno posiekanego koperku oraz sól i pieprz do smaku. Starannie wymieszać. Nakładać na krążki jabłek. Podawać przybrane koperkiem.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Pycha!Autor: FloressData: 2009-01-03dobreDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: