ßßß Cookit - przepis na Tropikalne anchois

Tropikalne anchois

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 4
Składnik
Logo Ilość Czego
awokado 2 sztuk
brzoskwinie w puszce 0.5 sztuk
filet anchois według uznania
cytryna 0.5 sztuk
majonez 5 łyżek stołowych
natka pietruszki według uznania
Wykonanie:
Awokado umyć, obrać, jedno pokroić na podłużne cząstki, z drugiego specjalną łyżeczką wyciąć kulki. Brzoskwinie osączyć z syropu, pokroić na dość grube plastry, ułożyć na półmisku na przemian z kawałkami awokado. Na owocach układać anchois i kulki z awokado. Cytrynę sparzyć, obrać, pokroić na plasterki. Na sałatce położyć kleksy majonezu, przybrać kawałkami cytryny, posypać posiekaną natką pietruszki.
Kuchnia Francuska
Potrawy z Ryb
Sałatki
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/1958/Tropikalne-anchois