Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
awokado 2 sztuk
brzoskwinie w puszce 0.5 sztukfilet
anchois według uznania
cytryna 0.5 sztuk
majonez 5 łyżek stołowych
natka pietruszki według uznaniaWykonanie:
Awokado umyć, obrać, jedno pokroić na podłużne cząstki, z drugiego specjalną łyżeczką wyciąć kulki.
Brzoskwinie osączyć z
syropu, pokroić na dość grube plastry, ułożyć na półmisku na przemian z kawałkami
awokado. Na owocach układać
anchois i kulki z
awokado.
Cytrynę sparzyć, obrać, pokroić na plasterki. Na
sałatce położyć kleksy
majonezu, przybrać kawałkami
cytryny, posypać posiekaną
natką pietruszki.Kuchnia FrancuskaPotrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: