ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 70 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoszynka wieprzowa surowa (w siateczce)1,5 kilogramówliść laurowy 1 sztukziele angielskie według uznaniaczosnek 2 ząbkisól według uznaniaWykonanie:Zalać szynkę, w garnku, do połowy woda. Dodać kilka ziaren ziela angielskiego, listek laurowy, oczyszczony czosnek i posolić do smaku. Gotować ok. 60 minut. Zdjąć z ognia i pozostawić szynkę w wodzie do całkowitego wystygnięcia.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaWielkanocWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: