Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 7(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
włoszczyzna 25 dekagramów
płatki owsiane 8 łyżek stołowych
woda 1,5 litrów
masło 3 dekagramów
sól 1 szczypta
koperek 1 łyżek deserowychWykonanie:ugotować
wywar z ważyw.
Płatkli owsiane wymieszac z zimną
wodą, rozkleić,
wywar przecedzić, dodać
płatki owsiane. Włożyć,
masło i
zieleninę.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!ZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: