Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
łosoś 100 gramów
cebula 1 sztuk
korniszony 2 sztuk
koperek 2 łyżek stołowych
sok z cytryny 1 łyżek stołowych
oliwa 1 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Można wykorzystać
łososia surowego lub wędzonego. Do rozdrobnionego widelcem
fileta z ryby dodać oczyszczoną, pokrojoną w drobniutką kostkę małą
cebulę oraz 2
korniszony. Wymieszać z posiekanym
koperkiem,
sokiem z cytryny, łyżką
oliwy. Doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem. Schłodzić w lodówce.Jeśli użyło się surowej
ryby, należy spożyć jeszcze tego samego dnia.Uwagi:Można też dodać łyżkę
kaparów z zalewy.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: