ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegołosoś 100 gramówcebula 1 sztukkorniszony 2 sztukkoperek 2 łyżek stołowychsok z cytryny 1 łyżek stołowycholiwa 1 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Można wykorzystać łososia surowego lub wędzonego. Do rozdrobnionego widelcem fileta z ryby dodać oczyszczoną, pokrojoną w drobniutką kostkę małą cebulę oraz 2 korniszony. Wymieszać z posiekanym koperkiem, sokiem z cytryny, łyżką oliwy. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Schłodzić w lodówce.Jeśli użyło się surowej ryby, należy spożyć jeszcze tego samego dnia.Uwagi:Można też dodać łyżkę kaparów z zalewy.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: