Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
filet ze śledzia 60 dekagramówząbek
czosnku 1 sztuk
natka pietruszki według uznanialiście
sałaty 1 sztuk
sól według uznania
olej 4 łyżek stołowych
sok z cytryny według uznania
jabłko 1 sztukWykonanie:
Czosnek rozetrzeć z
solą, połączyć z 2 łyżkami
oleju i
sokiem z cytryny. Wymoczone filety rozłożyć, posmarować
czosnkiem, zwinąć w rulony, spiąć wykałaczkami.
Jabłko umyć, przekroić, wyciąć gniazdo nasienne, pokroić na plastry, ułożyć na półmisku. Na plasterkach
jabłka ułożyć rulony ze
śledzi, udekorować liściem
sałaty i gałązkami
natki pietruszki, skropić pozostałym
olejem.Potrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: