Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość CzegoZielone
śledzie 1 kilogramów
woda 1 szklanek
ocet 1/3 szklanek
olej 1/2 szklanek
sól 1 łyżek stołowych
ziele angielskie 10 sztuk
liść laurowy 3 sztuk
cebula 1/2 kilogramówkathup pikantny 5 łyżek deserowychWykonanie:Oprócz
śledzi wszystkie składniki go garnka i gotować przez pięć minut.
Śledzie obrać pokroić w paski i po pięciu minutach dodać do zalewy gotować trzy minuty. JEŚĆ NA DRUGI DZIEŃ. SmacznegoAutor: WubeZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: