Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
pieczarki marynowane, sloik 1 sztuk
fasolka, puszka 1 sztuk
fasolka szparagowa, sloik 0,5 sztuk
ser żółty 300 gramów
ryż, torebka 1 sztuk
majonez według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu i ostudzić.
Pieczarki odsączyć i pokroić w zależności od wielkości na połówki lub na ćwiartki. Warzywa osaczyć, a
ser pokroić w drobna kostkę. Wszystkie składniki połączyć z
majonezem i doprawić
solą oraz
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiKomentarze:Autor: IzzzData: 2009-04-20Świetnie smakujeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: