ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopieczarki marynowane, sloik 1 sztukfasolka, puszka 1 sztukfasolka szparagowa, sloik 0,5 sztukser żółty 300 gramówryż, torebka 1 sztukmajonez według uznaniasól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu i ostudzić. Pieczarki odsączyć i pokroić w zależności od wielkości na połówki lub na ćwiartki. Warzywa osaczyć, a ser pokroić w drobna kostkę. Wszystkie składniki połączyć z majonezem i doprawić solą oraz pieprzem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiKomentarze:Autor: IzzzData: 2009-04-20Świetnie smakujeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: