ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegoser brie 200 gramówmleko 4 łyżek stołowychorzechy włoskie 50 gramówgruszka 1 sztukszczypiorek 0,5 pęczekziemniaki 6 sztuksól według uznaniaWykonanie:Opłukany szczypiorek posiekać. obraną gruszkę zetrzeć na tarce i wymieszać z posiekanymi orzechami oraz mlekiem i utrzeć.Wyszorowane ziemniaki ugotować w osolonej wodzie na półtwardo. Ostudzić i ściąć wierzchy. na ziemniaki nałożyć po łyżce farszu, przykryć plastrami sera i posypać szczypiorkiem. zapiekać 10 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaPotrawy z seremZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: