Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
śledź 6 sztuk
śmietana 500 mililitrów
grzyby marynowane 10 sztuk
cebula 1 sztuk
jajko na twardo 2 sztuk
jabłko 2 sztuk
ogórek kiszony 3 sztuk
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Wymoczone
śledzie rozciąć, wyfiletować i pokroić w małe dzwonki.
Grzybki,
jajka,
ogórki,
cebulę posiekać.
Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać ze
śmietaną, posolić, popieprzyć. Polać
śledzie, część dzwonków można ułożyć na wierzchu.Uwagi:Wystarczy mały słoik
grzybów marynowanych.Potrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: