« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czegoketchup 2-3 łyżek stołowychprzyprawa gyros 3 łyżek stołowychpieprz według uznaniaszynka konserwowa 30 dekagramówcebula czerwona 2 sztukpapryka czerwona 1 sztukogórki konserwowe 4 sztukfasola czerwona konserwowa 1 puszkakukurydza konserwowa 1 puszkamajonez 350 gramówkapusta pekiństa 1 sztukWykonanie:1.Warzywa osączyć z puszek. Świeże warzywa opłukać i pokroić w średnią kostkę. Szynkę pokroić w niedużą kostkę.2.Warzywa i szynkę włożyć do dużej miski, dodać majonez, ketchup i przyprawy. Wszystko razem dokładnie wymieszać.3.Do smaku można dodać jeszcze odrobinę soli.Uwagi:Ogórki konserwowe lub kiszone.Papryka czerwona lub zielonaAutor: frezja1978Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaSałatkiKomentarze:Autor: marzeniewData: 2009-04-28trochę ciężka sałatka z uwagi na dwa żródła białkaszynka i fasolaAutor: martunia0704Data: 2009-04-22Super! Idealna na przyjęcia rodzinne! Polecam!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: