ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopierś z kurczaka 0,5 kilogramówkeczup pikantny 1 sztukkukurydza 1 puszkakapust pekińska 1 sztukogórek konserwowy słoik 0,5 mililitrówśrednia cebula 1 sztukmajonez 1 sztukPrzyprawa do gyrosa według uznaniaolej według uznaniaWykonanie:Pierś z kurczaka pokroić w kostkę. Dodać przyprawę do gyrosa i usmażyć na patelni. Następnie w dużej misie układać warstwami:-pierś z kurczaka-cepula-ogórek konserwowy-kukurydza-majonezkapusta pekińskaWszystko pokroić w kosteczkę (oprócz kukurydzy)Sałatka powinna odstać trochę czasu w lodówce zanim się ją skosztuje.SMACZNEGO!Autor: JohanitaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: