Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
woda 1 szklanek
włoszczyzna 3 dekagramówkości 3 dekagramów
pomidory 3 dekagramów
liść laurowy według uznania
cukier 2 gramów
koper 2 gramów
masło 5 gramów
sól według uznaniaWykonanie:Przygotować
wywar z kości i
włoszczyzny z liśćmi laurowymi.
Pomidory rozparować w osobnym naczyniu i przetrzeć; skóry i pestki ugotować wraz z
wywarem, po czym odcedzić go. Po odcedzeniu połączyć
wywar z
przecierem pomidorowym i dodać pozostałe składniki.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: