Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
woda 1.5 szklanek
ryba 10 dekagramów
włoszczyzna 4 dekagramów
liść laurowy według uznania
masło 3 gramów
żółtko 1/2 sztuk
sól według uznaniaWykonanie:Do naczynia z zimną
woda włożyć
włoszczyznę,
rybę pociętą na kawałki, zrumieniona
cebulę i
liść laurowy. Po ugotowaniu należy
wywar odcedzić, doprawić
solą,
masłem i
żółtkami.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: