ßßß Cookit - przepis na Zupa rybna

Zupa rybna

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 5
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 3
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
woda 1.5 szklanek
ryba 10 dekagramów
włoszczyzna 4 dekagramów
liść laurowy według uznania
masło 3 gramów
żółtko 1/2 sztuk
sól według uznania
Wykonanie:
Do naczynia z zimną woda włożyć włoszczyznę, rybę pociętą na kawałki, zrumieniona cebulę i liść laurowy. Po ugotowaniu należy wywar odcedzić, doprawić solą, masłem i żółtkami.
Autor: agata17ko
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Zupy
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/5560/Zupa-rybna