Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
migdały słodkie 15 dekagramów
migdały gorzkie 1 dekagramów
mleko 1 1/4 litrów
rodzynki 6 dekagramów
cukier 5-8 dekagramów
ryż 10 dekagramów
masło 2 dekagramówWykonanie:
Migdały sparzyć, obrać, zemleć i zalać wrzącym
mlekiem.
Rodzynki przebrać i opłukać, połączyć z
mlekiem, osłodzić do smaku. Dodać ugotowany na sypko
ryż.Autor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!ZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: