Wykonanie
« Powrót  
Ryba w cieście

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
filety rybne 4 sztuk
mąka według uznania
jajka według uznania
woda według uznania
mleko według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania
przyprawa do ryb według uznaniaWykonanie:Ciasto zrobić jak na naleśniki: wymieszać
mąkę z
jajkami,
wodą oraz
mlekiem i doprawić
solą oraz
pieprzem.Umytą, osuszoną
rybę posypać
ziołami i zostawić na jakiś czas, żeby nabrała smaku (ok.30 minut). Obtaczać ją w cieście i smażyć na
oleju. Podawać z najróżniejszymi
sałatkami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: