Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
sos pesto według uznania
papryka według uznania
szpinak według uznania
ser feta 1 sztuk
pieczarki według uznania
boczek według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Filet z piersi indyka rozbić i jak roladę zwinąć z farszem:
sosem pesto lub podpieczonymi kawałkami
papryki.Roladki z
indyka po obsmażeniu zawinąć w plastry
boczku i zapiec, wtedy nie będą suche.
Piersi kurczaka naciąć po środku i w powstałą kieszeń włożyć:
szpinak podduszony z
serem feta lub
pieczarkami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: