Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
pomidory 3 sztuk
papryka słodka 1 sztuk
papryczka ostra 1 sztuk
suszone pomidory w
oliwie 3 sztuk
sos sałatkowy paprykowo-ziołowy 1 sztuk
biała fasola z puszki 1 sztuk
pomidorki koktajlowe według uznaniapeczek
mięty 1 sztukWykonanie:Sparzone
pomidory, zahartować i obrać ze skórki, wyjąć pestki i pokroić na ćwiartki. obie
papryki oczyścić i pokroić w paski.
Suszone pomidory osaczyć z
oliwy i także pokroić w paski.
Fasolkę osączyć z zalewy.
pomidorki koktajlowe przekroić na pół. Opłukaną
miętę posiekać.
Sos sałatkowy wymieszać z
wodą i
olejem wg przepisu na opakowaniu. W misce połączyć wszystkie składniki sałatki, zalać sosem i wymieszać. Odstawić na 30 minut.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: