ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegospaghetti 400 gramówziemniaki 3 sztukfasolka szparagowa 20 sztukparmezan tarty 50 gramóworzeszki pinoli 25 gramówbazylia, listki 4 łyżek stołowychsól według uznaniapieprz według uznaniaoliwa 3 łyżek stołowychWykonanie:Sos: zmiksować orzeszki, czosnek, bazylię i 3 łyżki oliwy, dodać starty ser.Zagotować 4 litry osolonej wody, wrzucić oczyszczone, pokrojone w kostkę ziemniaki i oczyszczoną fasolę szparagową. Włożyć makaron i gotować przez kilka minut, aż makaron będzie ugotowany, ale trochę twardawy. Odcedzić zachowując pól szklanki wody z gotowania.Przełożyć makaron z ziemniakami do wazy i wymieszać z przygotowanym sosem. Jeśli potrawa jest za sucha, dodać trochę wody z gotowania. Podawać gorące.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy mączne weg.Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: