Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
jajko na twardo 3 sztuk
pomidor 2 sztuk
mortadela 200 gramów
oliwa z oliwek 4 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
sałata krucha 1 sztukWykonanie:Opłukane liście
sałaty drobno podzielić, dodać plasterki jaj na twardo, pokrojone w plasterki
pomidory bez skórki oraz pokrojoną w paski
wędlinę. Doprawić
oliwą,
solą,
pieprzem i wymieszać.Uwagi:
mortadela lub
kiełbasa serdelkowaAutor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z JajSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: