Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
fasolka z puszki 1 sztuk
sałatka meksykańska z puszki 1 sztuk
jabłko 1 sztuk
ogórki konserwowe 3 sztuk
ser żółty 150 gramów
cebulki marynowane 20 sztuk
majonez według uznania
musztarda według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Fasolkę oraz
mieszankę meksykańską osączyć z zalewy. Obrane
jabłko,
ogórki oraz
żółty ser pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki oraz
cebulkę połączyć z
majonezem. Doprawić do smaku odrobiną
musztardy oraz
solą i
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia MeksykańskaSałatkiKomentarze:Autor: becia102Data: 2008-12-12 na pewno pyszneDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: