Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
ryż 300 gramówwarzywa na patelnię 300 gramów
Serek topiony 100 gramów
śmietana 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Gotujemy
ryż na półtwardo a w tym czasie podsmażamy warzywa. Po osączeniu
ryż wrzucamy do warzyw i podlewamy
wodą, dodajemy
serek.Całość doprawiamy
solą i
pieprzem i na koniec dodajemy 2 łyżki
śmietany.Uwagi:Można dodać podsmażony
boczek lub szyneczkę.Autor: monpol6Zobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Potrawy z
seremKomentarze:Autor: marzeniewData: 2009-04-16smacznegoDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: