Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
śmietana 1 szklanek
masło 2 łyżek stołowych
ser gołda 150 gramów
gałka muszkatołowa 0,5 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Śmietanę zagotować. Dodać
starty ser oraz
masło. Mieszając, gotować, aż
ser się całkowicie rozpuści. Doprawić do smaku gałką,
solą oraz
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: