Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoliście
sałaty według uznania
jajko 1 sztuk
pomidor 1 sztuk
pieczarki 150 gramów
grahamka 0,5 sztuk
oliwa z oliwek 0,5 łyżek stołowych
sok z cytryny według uznania
przyprawy ulubione według uznaniaWykonanie:Pokroić
grahamkę na małe kwadraty i upiec w piekarniku na złoty kolor. Ugotowane
jajko pokroić na małe kawałki,
pomidor podzielić na ósemki, a oczyszczone
pieczarki pokroić w plasterki. Kilka liści opłukanej, osączonej
sałaty porwać na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą, dodać
oliwę i doprawić.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
GrzybówPotrawy z JajSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: