Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
ciecierzyca 50 gramówlucerna 25 gramów
pomidor 4 sztuk
cebula 0.5 sztuk
majonez sojowy 100 mililitrów
tymianek 0.25 łyżek deserowych
imbir według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Pomidory pokroić w plasterki i ułożyć w na dużym talerzu.
Cebulę,
kiełki ciecierzycy i lucerny drobno posiekać. Posypać
pomidory.
Majonez wymieszać z
tymiankiem i przyprawami - polać nim
sałatę.Uwagi:
Kiełki ciecierzycy lub
fasolki mung,
kiełki lucernyJarzyny i Pasztety weg.SałatkiKomentarze:Autor:
poloData: 2011-01-13fuj!!!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: