Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
cebula 3 sztuk
ocet 6 łyżek stołowych
olej 0,5 szklanek
przepier pomidorowy 2 łyżek stołowych
cukier 2 łyżek stołowych
keczup 2 łyżek stołowych
ziele angielskie 2 ziarna
pieprz 3 ziarna
sól według uznaniaWykonanie:Zagotować 2 szklanki
wody z
pieprzem,
sola oraz
zielem angielskim. Wrzucić oczyszczone
cebule i gotować, aż zmiękną. Dodać
cukier,
olej,
ocet, przecier oraz
keczup i zmiksować. Doprawić do smaku (słodko-kwaśny) i ostudzić. Podawać do zapiekanek z ryb.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: