ßßß Cookit - przepis na Pasta jajeczna z tuńczykiem

Pasta jajeczna z tuńczykiem

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 8
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 3
Składnik
Logo Ilość Czego
cebula 1 sztuk
tuńczyk w oleju 1 puszka
kukurydza w puszce 1/2 puszka
jajka 4 gramów
majonez 4 łyżek stołowych
keczup 1 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz czarny mielony według uznania
Wykonanie:
Jajka gotujemy na twardo i kroimy w drobna kostkę. Do jajek wrzucamy pokrojoną w drobna kosteczkę małą cebulę, rozdrobnionego tuńczyka- odcedzonego z oleju; i kukurydzę. Całość mieszamy z keczupem i majonezem oraz doprawiamy solą i pieprzem.
Autor: ankatoki1980
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Jaj
Wielkanoc
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/7744/Pasta-jajeczna-z-tunczykiem