ßßß Cookit - przepis na Pasty jarskie

Pasty jarskie

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
groch 0.5 szklanek
olej 1 łyżek deserowych
zapach waniliowy 1 sztuk
czosnek 2 ząbki
koper według uznania
natka pietruszki według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Groch lub fasolę umyć i namoczyć na noc, a nazajutrz ugotować w tej samej wodzie. Odcedzić i zmielić w maszynce. Cebulę obrać, posiekać, podsmażyć na oleju. Rozetrzeć czosnek, posiekać zieleninę. Wymieszać wszystkie składniki, posolić i popieprzyć. Jeżeli masa jest za sucha, dodać masła.
Uwagi:
groch lub fasola
Potrawy z Jaj
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/4096/Pasty-jarskie