Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
groch 0.5 szklanek
olej 1 łyżek deserowych
zapach waniliowy 1 sztuk
czosnek 2 ząbki
koper według uznania
natka pietruszki według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Groch lub
fasolę umyć i namoczyć na noc, a nazajutrz ugotować w tej samej wodzie. Odcedzić i zmielić w maszynce.
Cebulę obrać, posiekać, podsmażyć na
oleju. Rozetrzeć
czosnek, posiekać
zieleninę. Wymieszać wszystkie składniki, posolić i popieprzyć. Jeżeli masa jest za sucha, dodać
masła.Uwagi:
groch lub
fasolaPotrawy z JajSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: