Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegoziarno pszenicy 0 . 5 szklanekziarno żyta 0 . 5 łyżek stołowych
pieczarka 5 sztuk
cebula 2 sztuk
oliwa tłoczona na zimno 3 łyżek stołowych
tymianek według uznania
pietruszka według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Ugotować ziarna do miękkości. Na patelni rozgrzać
oliwę i podsmażyć drobno pokrojone
pieczarki i
cebulę. Połączyć z ugotowanymi ziarnami i zmielić. Doprawić przyprawami do smaku. Kanapki można posypać drobno posiekanym
szczypiorkiem lub
pietruszką.Jarzyny i Pasztety weg.Potrawy z
GrzybówSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: