ßßß Cookit - przepis na Pasta zbożowa

Pasta zbożowa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 2
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
ziarno pszenicy 0 . 5 szklanek
ziarno żyta 0 . 5 łyżek stołowych
pieczarka 5 sztuk
cebula 2 sztuk
oliwa tłoczona na zimno 3 łyżek stołowych
tymianek według uznania
pietruszka według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Ugotować ziarna do miękkości. Na patelni rozgrzać oliwę i podsmażyć drobno pokrojone pieczarki i cebulę. Połączyć z ugotowanymi ziarnami i zmielić. Doprawić przyprawami do smaku. Kanapki można posypać drobno posiekanym szczypiorkiem lub pietruszką.
Jarzyny i Pasztety weg.
Potrawy z Grzybów
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/731/Pasta-zbozowa