Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
schab 70 dekagramów
pieczarki 4 sztuk
cebula 1 sztuk
pomidor 1 sztuk
ser żółty 10 dekagramów
majonez 2 łyżek stołowych
sól według uznania
olej 1 łyżek stołowych
pieprz według uznaniaWykonanie:
Schab pokroić na 8 kotletów, zbić tłuczkiem. Posolić i popieprzyć. Kotlety ułożyć na posmarowanej
olejem blaszce. Na kotletach układać kolejno: pokrojone w plasterki
pieczarki, krążki
cebuli, plastry
pomidorów,
majonez i
żółty ser. Piec ok 1/2 godziny.Autor: renataliwZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: