Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
kapusta włoska 20 dekagramów
marchew 1 sztuk
chrzan starty 1 łyżek stołowych
sok z cytryny 1 łyżek stołowych
jogurt naturalny 1 łyżek stołowych
sól według uznania
cukier według uznaniaWykonanie:
Kapustę oczyścić, opłukać, drobno poszatkować. Dodać
marchew startą na tarce o drobnych otworach oraz
chrzan. Przyprawić
sokiem z
pigwy lub z
cytryny,
jogurtem,
solą i
cukremUwagi:
Kapusta włoska lub biała słodka,
sok z cytryny lub z
pigwyJarzyny i Pasztety weg.SurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: