Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
mintaj 600 gramów
kajzerka 1 sztuk
mleko 1 szklanek
jajka 1 sztuk
czosnek 2 ząbki
przyprawa do ryb według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
bułka tarta 0,5 szklanek
olej według uznaniaWykonanie:
Rybę odfiletować.
Bułkę namoczyć w
mleku, odcisnąć i zemleć razem z
rybą. Dodać
jajko, przeciśnięty przez praskę
czosnek, przyprawę do ryb oraz
sól i
pieprz. Z masy formować niewielkie kotleciki. Obtaczać w
bułce tartej i smażyć na rozgrzanym
oleju.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybWigiliaKomentarze:Autor: WubeData: 2009-04-28moje dziewczynki uwielbiają kotlety
rybne:)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: