Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
kapusta cukrowa 1 sztuk
rzodkiew czarna 1 sztuk
cebula 0.5 sztuk
śmietana 0.5 szklanek
chrzan 1 łyżek deserowych
cukier według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Kapustę cienko poszatkować, lekko posolić.
Rzodkiew obrać, zetrzeć na drobnej tarce.
Cebulę drobno posiekać.Wymieszać
kapustę z rzodkwią,
cebulą,
śmietaną, doprawić
solą,
pieprzem,
chrzanem i
cukrem.SurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: