ßßß Cookit - przepis na Twarożek na słono z rzodkiewką i cebulką

Twarożek na słono z rzodkiewką i cebulką

nazwa

Wykonanie

« Rzeżucha na kanapki – jak zasiać rzeżuchę
Jajka faszerowane na dwa sposoby – ze szczypiorkiem oraz suszonymi pomidorami »
Mój ulubiony twarożek z rzodkiewką i dużą ilością śmietany, mniam
Składniki (na 6-8 kanapek)
250 g półtłustego twarogu
około 250 ml śmietany
6 rzodkiewek
mała cebulka
sól i pieprz do smaku
rzeżucha – do ozdoby
Krok 1
Cebulkę oraz rzodkiewkę kroimy w drobną kostkę.
Krok 2
Do twarożku dodajemy śmietanę oraz warzywa i wszytko razem mieszamy.
Krok 3
Dodajemy soli oraz pieprzu do smaku.
Smacznego!
Źródło:http://www.kuchniabazylii.pl/2016/03/twarozek-na-slono-z-rzodkiewka-i-cebulka