Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
pomidory 8 sztuk
szparagi w zalewie 1 sztuk
sałata według uznania
sól według uznania
pieprz mielony według uznania
majonez 1 łyżek stołowych
śmietana 4 łyżek stołowych
keczup 2 łyżek stołowych
winiaku 25 mililitrów
sok z cytryny według uznania
pieprz Cayenne 1 szczyptaWykonanie:Z
pomidorów zacinamy wierzch, łyżeczka usuwamy miąższ, poruszamy wnętrze
sola i
pieprzem, odstawiamy do lodówki. przygotowujemy sos:składniki mieszamy w salaterce i dodajemy pokrojone drobno
szparagi. nadziewamy przygotowane
pomidory i układamy na listkach
sałaty i już można podawać.Autor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: