ßßß Cookit - przepis na Pasta kiełbasiana

Pasta kiełbasiana

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 2
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
pszenica 3 szklanek
czosnek 4 ząbki
pieprz ziołowy 1 łyżek deserowych
sól według uznania
koncentrat pomidorowy 3 łyżek stołowych
olej 2 łyżek stołowych
margaryna 1 łyżek stołowych
woda 2 łyżek stołowych
oregano 0.5 łyżek deserowych
Wykonanie:
Ugotowaną pszenicę lub jęczmień i ząbki czosnku zmielić i wymieszać aby uzyskać pastę, Doda resztę składników i wszystko dobrze wymieszać.
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/719/Pasta-kielbasiana