Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegopszenica 3 szklanek
czosnek 4 ząbki
pieprz ziołowy 1 łyżek deserowych
sól według uznania
koncentrat pomidorowy 3 łyżek stołowych
olej 2 łyżek stołowych
margaryna 1 łyżek stołowych
woda 2 łyżek stołowych
oregano 0.5 łyżek deserowychWykonanie:Ugotowaną pszenicę lub jęczmień i ząbki
czosnku zmielić i wymieszać aby uzyskać pastę,
Doda resztę składników i wszystko dobrze wymieszać.Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: