Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
filet z piersi kurczaka 3 sztuk
papryka czerwona 1 sztuk
papryka zielona 1 sztuk
orzeszki ziemne łuskane 10 dekagramów
cebula 2 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
papryka mielona według uznaniaWykonanie:Orzeszki oczyścić, drobno posiekać lub zemleć.
Mięso umyć, osuszyć, natrzeć
solą,
pieprzem i
papryką. Pokroić w kostkę, wstawić do lodówki. Tymczasem obrać
cebulę i pokroić w plastry.
Papryki oczyścić i pokroić w dość dużą kostkę.
Mięso wyjąć z lodówki, wymieszać z
orzechami. Na patyczki do szaszłyków nadziewać na przemian,
cebulę,
mięso i
papryki. Przyrządzić na grillu.Potrawy z GrillaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: