ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegobułka posypana ziarnami 1 sztukpierś kurczaka smażona 0,5 sztuklistki szpinaku 6 sztukpomidor 1 plastrymasło 1 łyżek deserowychsok z cytryny 1 łyżek deserowychszczypiorek 1 łyżek deserowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Pokrojone w plasterki mięso skropić sokiem z cytryny. Wymieszać masło ze szczypiorkiem, doprawić solą oraz pieprzem.Przekroić bułkę na pół, obie połówki posmarować szczypiorkowym masłem, przełożyć listkami oczyszczonego szpinaku, plastrem pomidora oraz plasterkami mięsa. Łekko ścisnąć.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: