Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
bułka posypana ziarnami 1 sztuk
pierś kurczaka smażona 0,5 sztuklistki
szpinaku 6 sztuk
pomidor 1 plastry
masło 1 łyżek deserowych
sok z cytryny 1 łyżek deserowych
szczypiorek 1 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Pokrojone w plasterki
mięso skropić
sokiem z cytryny. Wymieszać
masło ze
szczypiorkiem, doprawić
solą oraz
pieprzem.Przekroić
bułkę na pół, obie połówki posmarować
szczypiorkowym masłem, przełożyć listkami oczyszczonego
szpinaku, plastrem
pomidora oraz plasterkami
mięsa. Łekko ścisnąć.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: