Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
cebula 4 sztuk
parmezan starty 200 gramów
chleb razowy 1 sztuk
bulion warzywny 1 litrów
oliwa z oliwek 1 łyżek stołowychWykonanie:Obrane
cebule, pokroić w cienkie plasterki i usmażyć na lekko złoty kolor,zalać gorącym
bulionem i gotować przez około 20 minuyt.Ciemny
chleb pokroić w kostkę, zarumienić na patelni.Do bulionówki rozsypać tuż przed podaniem grzanki , zalać wrzącą zupą i posypać
parmezanem.Uwagi:zamiast
chleba razowego można dodać
bułkę wrocławskąAutor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaZupyZupy weg.Komentarze:Autor:
majkaData: 2011-02-25Zupa jest rewelacyjna.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: