Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 7 sztuk
bułka kajzerka 1 sztuk
mleko 100 mililitrów
tarta bułka 3 łyżek stołowych
masło 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznania
szczypiorek 1 pęczekWykonanie:Ugotowac na twardo 6 jaj.
Bułkę namoczyc w
mleku,odcisnąc i utrzec w miseczce.
Szczypior posiekać.Ostudzone ugotowane
jajka drobno posiekać wbic jedno surowe przyprawić i wymieszać.Dodac wymoczona
bułke i
szczypior.Formowac owalne kotlety obtaczac je w
bułce tartej bułce.Piec na rozgrzanym
masle az się zarumienią.Autor: agnesj77Zobacz inne przepisy użykownika!InneDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: