Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
kapusta pekinska 1 sztuk
cykoria 1 sztuk
cebula 1 sztuk
ogórek 1 sztuk
natka pietruszki 1 sztuk
majonez 1 łyżek stołowych
jogurt naturalny 1 sztuk
cukier według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Opłukana
kapustę pekińską i liście
cykorii kroimy w plastry,
cebulę w piórka a obranego
ogórka w półplasterki.
Natkę siekamy. Warzywa mieszamy, wkładamy do salaterki i polewamy
sosem jogurtowo-
majonezowym. Sos do sałatki wykonujemy z łyżki
majonezu, pojemnika
jogurtu,
cukru,
pieprzu i
soli.Autor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!InneSurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: