ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 12 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegokapusta włoska 20 dekagramówczosnek 2 ząbkiimbir w proszku 1 łyżek deserowycholej 3 łyżek stołowychsos sojowy według uznaniarosół 5 łyżek stołowychsmalec według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Kawałki kapusty wraz z czosnkiem i imbirem włożyć na mocno rozgrzany na patelni olej (imbir w proszku dodać do sosu sojowego), mieszając, smażyć ok. 2 minut na dużym ogniu. Następnie wlać sos sojowy, rosół, ponownie zamieszać i smażyć kolejne 2 minuty. Dodać smalec i smażyć 30 sekund, ciągle mieszając. Podawać zaraz po przyrządzeniu ze smażonym makaronem.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!InneJarzyny i Pasztety weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: