Wykonanie
« Powrót  Mieszanka
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
papryka czerwona 0,5 sztuk
papryka zielona 0,5 sztuk
papryka żółta 0,5 sztuk
wołowina 150 gramów
wywar warzywny według uznania
cebula 1 sztuk
por 2 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
olej według uznaniaWykonanie:
Wołowinę umyć pod bieżącą
wodą, gotować do miękkości w wywarze warzywnym.
Papryki obmyć, wypestkować, pokroić w kostkę,
cebule obrać i pokroić w piórka.
Por wypłukać pod bieżącą
wodą i pokroić. Następnie wszystko podsmażyć na
oleju, na koniec przyprawić do smaku.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: