ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 20(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegoogórek 1.5 kilogramówkoper 5 gałązkiczosnek 2 ząbkiwoda 2 litrówsól 3 łyżek stołowychWykonanie:Koper wypłukać i umieścić na dnie trzylitrowego słoika. Ogórki umyć i poukładać w słoiku. Oczyszczony czosnek przekroić i włożyć do słoika.Wodę zagotować z solą i gorącą, ale nie kipiącą zalać ogórki. Słoik zakręcić. Ogórki na drugi dzień są już dobre do jedzenia.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Przetwory weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: