ßßß

Składniki:½ pęczka natki pietruszki1 łyżka nasion kopru włoskiego2-3 plasterki cytryny½ litra wrzącej wodyWykonanie:Do dzbanka wrzucamy natkę pietruszki, nasiona kopru włoskiego oraz plasterki cytryny (obranej ze skórki lub dobrze wyszorowanej). Zalewamy wrzątkiem. Po ostygnięciu napar pijemy mały łykami.Smacznego!Źródło przepisu: „Leczenie dietą. Wygraj z Candidą” Marek ZarembaO mnieAniela ... szczęśliwa mama i żona, hobbystycznie blogerka ... z wykształcenia inżynier, co pewnie da się zauważyć, czytając moje wpisy ... są krótkie i zwięzłe ... moją pasją jest jednak pieczenie i fotografia, mniej piśmiennictwo ;-).Staram się gotować smacznie i przede wszystkim zdrowo, chociaż przyznam się, że jeśli chodzi o desery to jednak często grzeszą kalorycznością. Ale cóż począć po prostu uwielbiam czekoladę, bezy, ciasta drożdżowe, kruche…i chyba wszystko, co słodkie :-). Rekompensuje te grzeszki zdrowymi sałatkami, koktajlami warzywno-owocowymi i przemycaniem do deserów wartościowych kasz i nasion.Zapraszam do odwiedzania moje strony, myślę, że każdy znajdzie tu coś dla siebie.