Wykonanie
Kiedyś robiłam dla Was brownie z
fasoli, przepis znajdziecie tutaj ....ale ostatnio postanowiłąm jeszcze raz dla Was zrobić podobne ciasto, którym się zawsze zajadamy.Przepis wzięłam od PannaAnnaBiega.pl
PRZEPIS:Składniki:500g
czerwonej fasoli (może być z puszki)4 łyżki naturalnego
kakao7
daktyli (sparzonych wrzątkiem i zmiksowanych)3 łyżki np.
ksylitolu lub innej dowolnej substancji słodzoącej2
banany4
jajka3 łyżki
oleju kokosowego1 łyżeczka
sody oczyszczonej lub
proszku do pieczenia1.
Orzechy siekamy lub mielimy na kawałki.2. Pozostałe składniki wrzucamy do blendera i wszystko miksujemy na gładką masę.3. Dodajemy
orzechy, mieszamy łyżką, wylewamy do formy.4. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika w 180st.C i pieczemy godzinę.5. Ostudzone ciasto wstawiamy do lodówki na conajmniej godzinę, wtedy jest lepsze i konsystencja jest idealna....i GOTOWE