Wykonanie
Kolejne ciasto, po Ustach Mariana, które zwabiło mnie swoją nazwą. Ludzka wyobraźnia nie ma tu granic :) Ciasto bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu. Zachwyci z pewnością każdego pana z wybujałą wyobraźnią. Ciasto składa się z kilku części. Podstawę stanowi ciasto z
makiem i wiórkami kokosowymi, na który wyłożyłam mój ulubiony krem budyniowy. kolejna warstwa to
biszkopty, czyli nasze cycki i żeby były murzyńskie to muszą
mieć odpowiedni kolor, a więc polałam je
czekoladą. Wisienka na torcie są oczywiście
rodzynkowe sutki. Życzę smacznego wszystkim mężczyznom .

Składniki:I WARSTWA: CIASTO :- 6
białek,- szklanka suchego
maku,- 0,5 szklanki wiórek
kokosowych,- szklank a
cukru,- łyżeczka
proszku do pieczenia .II WARSTWA: KREM :- 2 opakowania budyniu
waniliowego,- opakowanie
galaretki cytrynowej,- 0,5 litra
mleka,- kostka
masła.III WARSTWA:- 2 opakowania
biszkoptów,
polewa czekoladowa i
rodzynki.Wykonanie:1. Ciasto: B
iałka ubijam na sztywną pianę, a nast ę pnie w ciąż ubijając dodaję stopniowo
cukier. Na samym końcu dodaję pozostałe sk ła dniki. Całość mieszam ły ż k ą i wykładam na wyłożonej papierem blaszce. Piekę ok . 40 minu t w 180 st. C .2. Krem: B
udyń gotuję z połowy
mleka wskazanego na opakowaniu. Do gotującego się budyniu wsypuję
galaretkę w proszku i dokładnie mieszam. Ostudzony
budyń ucieram z
masłem. Jeśli pojawi ą się grudki, d odaj ę odrobin ę
mleka (1-2 łyżki) i miksuję.3. Na wystudzonym cieście kładę warstwę kremu. Na kremie układam
biszkopty, które oblewam
polewą czekoladową, a następnie układam na każdym
biszkopcie po jednej
rodzynce.

...