Wykonanie

Lubicie nadziewać
jajka na Wielkanoc? Ja, bardzo :D Tym razem zamiast użyć zwykłej
szynki wykorzystałam
szynkę szwarcwaldzką, która jest wędzona, ma wyśmienity i niepowtarzalny smak.
Jajka wyszły rewelacyjnie i na pewno trafią na nasz świąteczny stół :DSkładniki:6
jajek ugotowanych na twardo1/2 średniej
cebuli50 g
szynki szwarcwaldzkiej1 łyżka
majonezupieprzew. drobno pokrojona
pietruszkaCebulę drobno pokrój i zeszklij na niewielkiej ilości
oleju.
Jajka przekrój na pół, wyjmij
żółtka do miseczki. Dodaj
majonez, drobno pokrojoną
szynkę,
cebulę, sporą szczyptę
pieprzu i jeśli chcesz to drobno pokrojoną
pietruszkę. Porządnie wymieszaj. Nadzieniem napełniaj
białka jaj i układaj na półmisku.