Wykonanie
            Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i 
drinki!Autor McHamerCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: inneIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (2 głosy)3 
jajka70 gram 
mozzarellipomidorsólbazyliaolejJajecznica z 
mozzarellą - sposób przygotowania: 
Jajka rozbić w miseczce, dodać do nich pokruszoną 
mozzarellę, 
sól i 
bazylię. 
Pomidora obrać ze skóry i pokroić w drobną kostkę, podsmażyć na 
oleju i wlać 
jajka z 
mozzarellą. Najlepiej smakuje z grzankami.Jak sprawdzić czy 
jajko jest świeże?Pączki 
serowe z 
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche 
ciasteczka z 
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne 
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje 
faworków.Zobacz też:Domowe 
sokiOprawa stołu