Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor moniczelliCzas przygotowania: do 60 minutPoziom trudności: średnieRegion: kuchnia polskaIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (5 głosów)Kotlety szydlowieckie - składniki:4 kotlety ze
schabu15 dag
sera żółtegoświeża
natka z
pietruszki40 dag
pieczareksólpieprz2
jajabulka
tarta do panierkiKotlety szydlowieckie - sposób przygotowania: Farsz
pieczarki pokroic zdusic,
ser zolty zetrzec na tarce,
natke drobno posiekac zduszone
pieczarki przestudzic calosc wymieszac dodac sol i
pieprz w rozbite kotlety wkladamy farsz zwijamy panierujemy smazymy na
olejuPączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu